FYTOTHERAPIE (KRUIDEN) & AROMATHERAPIE VOOR DIEREN

3 daagse workshop fytotherapie (kruiden) en aromatherapie voor dieren

Tijdens deze 3 daagse workshop neem ik u mee op reis in de wondere wereld van de fytotherapie & aromatherapie en gaan we dieper in op wat fytotherapie & aromatherapie kunnen betekenen voor uw dier.

U maakt kennis met de verschillende toepassingsvormen van kruiden, hun correcte en veilige gebruik bij dieren, en u leert kruiden zowel preventief als curatief toepassen bij uw dier. En u maakt kennis met de verschillende strekkingen binnen de aromatherapie, met de fysieke (wetenscahppelijke) aromatherapie de psycho-emotionele aromatherapie en de energetische aromatherapie. U leert alles over het correcte en veilige gebruik van aromatherapie en u leert aromatherapie zowel preventief als curatief toepassen bij uw dier.

Tijdens deze workshop wordt u op een leuke en heldere manier ondergedompeld in de holistische fytotherapie & aromatherapie. U maakt kennis met 60 planten, 60 etherische oliën, 30 hydrolaten en 20 plantaardige oliën. En volgende thema’s komen uitgebreid aan bod: Ontgiften of zuiveren, immuniteit of weerstand, aanpassingsvermogen, stress en mentale of emotionele gesteldheid, bijneren, allergie, huidproblemen, luchtwegen, spijsverteringsstelsel, bewegingsstelsel, voortplanting of fokkerij, dieren in de sport en het oude dier.

Tijdens de workshop maken wij ook tijd voor de problemen van uw dier en het beatwoorden van al uw vragen.

Duur: 3 volledige dagen of 6 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 225€

Extra inforamtie: Tijdens deze 3 daagse workshop leert u net hetzelfde als tijdens de 2-daagse fytotherapie (kruiden) en 2-daagse Aromatherapie voor dieren

FYTOTHERAPIE VOOR DIEREN (KRUIDEN)

2 daagse workshop kruiden (fytotherapie) voor dieren

Tijdens deze 2 daagse workshop neem ik u mee op reis in de wondere wereld van de fytotherapie en gaan we dieper in op wat fytotherapie kan betekenen voor uw dier. U maakt kennis met de verschillende toepassingsvormen van kruiden, hun correcte en veilige gebruik bij dieren, en u leert kruiden zowel preventief als curatief toepassen bij uw dier.

Tijdens deze workshop wordt u op een leuke en heldere manier ondergedompeld in de holistische fytotherapie, maakt u kennis met 60 planten en komen volgende thema’s uitgebreid aan bod: Ontgiften of zuiveren, immuniteit of weerstand, aanpassingsvermogen, stress en mentale of emotionele gesteldheid, bijneren, allergie, huidproblemen, luchtwegen, spijsverteringsstelsel, bewegingsstelsel, voortplanting of fokkerij, dieren in de sport en het oude dier. Tijdens de cursus maken wij ook tijd voor de problemen van uw dier en het beatwoorden van al uw vragen.

Duur: 2 volledige dagen of 4 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 150€

Extra informatie: /

AROMATHERAPIE VOOR DIEREN

2 daagse workshop aromatherapie voor dieren

Tijdens deze 2 daagse workshop neem ik u mee op reis in de wondere wereld van de aromatherapie en gaan we dieper in op wat aromatherapie kan betekenen voor uw dier. U maakt kennis met de verschillende strekkingen binnen de aromatherapie, met de fysieke (wetenscahppelijke) aromatherapie de psycho-emotionele aromatherapie en de energetische aromatherapie. U leert alles over het correcte en veilige gebruik van aromatherapie en u leert aromatherapie zowel preventief als curatief toepassen bij uw dier.

Tijdens deze workshop wordt u op een leuke en heldere manier ondergedompeld in de holistische aromatherapie en maakt u kennis met 60 etherische oliën, 30 hydrolaten en 20 plantaardige oliën. Volgende thema’s komen uitgebreid aan bod: Ontgiften of zuiveren, immuniteit of weerstand, stress en mentale of emotionele gesteldheid, allergie, huidproblemen, luchtwegen, spijsverteringsstelsel, bewegingsstelsel, voortplanting of fokkerij, dieren in de sport en het oude dier. Tijdens de cursus maken wij ook tijd voor de problemen van uw dier en het beatwoorden van al uw vragen.

Duur: 2 volledige dagen of 4 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 150€

Extra informatie: /

CELZOUTENTHERAPIE VOOR DIEREN

2 daagse workshop celzoutentherapie voor dieren

Tijdens deze 2 daagse workshop neem ik u mee op reis in de wondere wereld van de celzoutentherapie en gaan we dieper in op wat celzoutentherapie kan betekenen voor uw dier. U maakt kennis met het correcte en veilige gebruik van celzoutentherapie bij dieren, en u leert celoutentherapie zowel preventief als curatief toepassen bij uw dier.

Tijdens deze workshop wordt u op een leuke en heldere manier ondergedompeld in het gebruik van celzouten bij dieren. U maakt u uitgebreid kennis met de 24 celzouten en hun toepassingen. Aan het einde van deze cursus kunt u zonder probleem celzouten inzetten bij uw dieren. Tijdens de cursus maken wij ook tijd voor de problemen van uw dier en het beatwoorden van al uw vragen.

Duur: 2 volledige dagen of 4 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 150€

Extra informatie: /

BACHBLOESEMTHERAPIE VOOR DIEREN

2 daagse workshop bachbloesemtherapie voor dieren

Tijdens deze 2 daagse workshop neem ik u mee op reis in de wondere wereld van de bachbloesemtherapie en gaan we dieper in op wat bachbloesemtherapie kan betekenen voor uw dier. U maakt kennis met het correcte en veilige gebruik van bachbloesemtherapie bij dieren, en u leert bachbloesemtherapie zowel preventief als curatief toepassen bij uw dier.

Tijdens deze workshop wordt u op een leuke en heldere manier ondergedompeld in de holistische bachbloesemtherapie voor dieren. U maakt u uitgebreid kennis met de 38 bachbloesems, de 38 bach types in het dierenrijk en de rescue remedie. Aan het einde van deze cursus kunt u zonder probleem een bachbloesemremedie samenstellen voor ieder dier dat uw pad kruist. Tijdens de cursus maken wij ook tijd voor de problemen van uw dier en het beatwoorden van al uw vragen.

Duur: 2 volledige dagen of 4 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 150€

Extra informatie: /

PRAKTIJKWORKSHOP KRUIDEN VERWERKEN

Tijdens deze praktijkworkshop leert u op een correcte en makkelijke manier kruiden verwerken tot een gebruiksklaar eindproduct voor mens en dier. U maakt kennis met de verschillende grondstoffen en materialen die u hiervoor nodig hebt en hoe u deze op een correcte en veilige manier gebruik.

U leert tijdens deze praktijkworkshop volgende eindproducten maken: thee, tinctuur of alcoholextract, maceraat of kruidenolie, kruidensiroop, kruidenzalf, kruidengel, kruidencrème en kruidenspray. U ontvangt een syllabus met duidelijke werkbeschrijvingen, informatie over de grondstoffen en recepten om na de workshop mee aan de slag te gaan.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die met kruiden aan de slag wil gaan en wil leren hoe kruiden verwerkt kunnen worden tot een eindproduct voor mens of dier. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Duur: 2 volledige dagen of 4 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 170€

Extra informatie: /

NATUURLIJK WEIDEBEHEER & PADDOCK PARADISE

Natuurlijk weide- en stalbeheer

Duur: 1 volledige dag of 2 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 75€

Extra informatie: /

 

Paddock Paradise

Duur: 1 volledige dag of 2 halve dagen/avonden

Prijs volledige workshop: 75€

Extra informatie: /

THEMAWORKSHOPS

Themaworkshop ontgiften 
Ontgiften of zuiveren ondersteunt het zelf genezend vermogen van het lichaam, helpt dieren gezond te houden en is ook een grote hulp bij de ondersteuning van diverse gezondheidsproblemen. Tijdens deze themaworkshop gaan we op een leuke en heldere manier dieper in op wat ontgiften kan betekenen voor uw dier en hoe u uw dier op een natuurlijke manier kunt ontgiften.

Themaworkshop weerstand
Een goede weerstand of immuniteit ondersteunt het zelf genezend vermogen van het lichaam, helpt dieren gezond te houden en is ook een grote hulp bij de ondersteuning van diverse gezondheidsproblemen. Tijdens deze themaworkshop gaan we op een leuke en heldere manier dieper in op wat een goede weerstand kan betekenen voor uw dier en hoe u de weerstand van uw dier op een natuurlijke manier kunt ondersteunen.

Themaworksop winterkwaaltjes 
Tijdens deze themaworkshop gaan we op een leuke en heldere manier in op het voorkomen en ondersteunen van van winterkwaaltjes bij dieren op een natuurlijke manier.

Duur: 1  halve dag/avonden per themaworkshop

Prijs per themaworkshop: 40€

Extra informatie: /

error: Content is protected !!